Wintersport in Winterberg en Willingen

Menu:

Geheime tip met 16 afdalingen:

Alle ruimte in Neuastenberg...

Skilift und Skipiste in Winterberg

Vind je Winterberg te druk? Dan hebben wij een geheime tip: het Postwiesen-skigebied in het vlakbij gelegen Neuastenberg. Zestien afdalingen in alle moeilijkheidsgraden en een natuurrodelbaan met spannende bochten wachten hier op je. En de wachtrijen bij de liften zijn kort!

Volop keuze

Ben je een beginner of een durfal? Postwiesen skigebied Neuastenberg heeft 16 afdalingen die variŽren van oefenhellingen tot zwarte pistes. En wat dacht je van de oostelijke helling? Volgens kenners is dit ťťn van de mooiste afdalingen van het hele wintersportgebied van Sauerland. En vergeet de rodelbaan niet, compleet met een eigen lift.

Sneeuwkanonnen

Meer dan 20 sneeuwkanonnen zorgen voor besneeuwing van 6 pistes en drie avonden per week (woensdag, vrijdag en zaterdag) kun je hier genieten van de verlichte pistes...

Lange traditie

Dit gebied kent een lange wintersporttraditie. En toch is het er nog relatief rustig, zodat je alle ruimte hebt om te skiŽn. Verder is er een funpark voor snowboarders en freeskiŽrs en een natuurrodelbaan. Neuastenberg heeft goede parkeervoorzieningen en veel mogelijkheden om te overnachten. Een mooi alternatief voor winterberg dus!

Voorproefje zien? Klik op deze afbeelding: